BISTRO BOS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1276 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bistro Bos. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 21:24 Wat een heerlijke ontdekking! Echt álles was goed: de vleesspiezen, het lamskoteletje, de rijst, frietjes, sla, sauzen én het lekkere verse brood erbij. Oh, en bezorging keurig op tijd en vriendelijk. Tot de volgende keer! #AANRADER
24 sep 2022 om 18:47 Eerste keer besteld en zal zeker vaker bestellen!
18 sep 2022 om 21:08 vriendelijk en kwaliteit eten
8 sep 2022 om 19:45 Erg lekkere stoofschotel
31 aug 2022 om 14:24 Erg lekker gegeten! Vriendelijke bezorger welke rekening hield met de opmerking ivm slapende baby. Dank
27 aug 2022 om 10:32 Top top top! Lekker eten, goede prijs, en snel bezorging
9 jul 2022 om 22:09 Super lekker en betaalbaar
7 jul 2022 om 20:32 Top
6 jul 2022 om 7:25 Heerlijke burgers
3 jul 2022 om 8:29 Snel, vriendelijke bezorger, goed eten, kartonnen verpakkingen
29 jun 2022 om 19:05 Ik eet hier graag, of ik laat het bezorgen als ik alleen ben en het is altijd lekker en betaalbaar. Ik eet normaal altijd Turks bij dit restaurant, maar ook de pizza is hier lekker en de pasta ook! Zeker een aanrader!
14 jun 2022 om 20:25 Sneller dan verwacht, eten was heerlijk ! Had misschien iets warmer gekund maar voor de rest TOP.